Eerdere voorstelling: Het geheim van het verlaten theater
Het geheim van Theatergroep Splinter en Stardance is: “Het publiek te laten genieten.” Het was erg druk bij het theater aan de Slinger. Na afloop van de voorstelling Het geheim van het verlaten theater was de hal en de foyer gevuld met stralende gezichten. Kinderen zongen de liedjes, er werden drie verjaardagsfeestjes gevierd, spelers gingen met de gasten op de foto en iedereen genoot na van deze geslaagde middag. Twee maal was de theaterzaal vol en zag men een spannend toneeldansstuk van theatergroep Splinter en de danseressen van Stardance. Het geheim werd samen met het publiek al zingend en dansend opgelost. De sterke man kreeg zijn kracht terug, Pierrot zijn kunstjes en Romeo zong Julia toe: Ik hou van jou……. Met dit Halloween-toneelstuk heeft Splinter en Stardance de gasten echt laten genieten! (recensie in Trefpunt Houten van 2 november 2011)
Splinter buiten het theater
Theatergroep Splinter presenteert zich ook regelmatig buiten het theater. Kies in het hoofdmenu voor “Activiteiten” om hier meer over te lezen.
Volgende voorstelling
Bent u benieuwd wat de volgende voorstelling van Theatergroep Splinter gaat worden? Volg het nieuws op onze website of via Twitter (”SplinterTheater”).
Klik op de foto hierboven om meer foto’s van dit optreden te zien.